Resan till Moldavien!

Posted on by

Ungefär vid klockan 07.00 på onsdagen så satt vi i bilarna och lämnade parkeringen vid cozmoz och satte kurs mot Arlanda. Det blev några stopp på vägen ner för kisspauser och förnödenheter, men vi kom ner i bra tid för incheckning och klev på flyget till Kiev som var försenat.
Efter ca 3 timmar så landade vi vid flygplatsen i Kiev, där hade vi 4 timmars mellanlandning. Under dessa 4 timmar passade vi på att äta lite grann, sedan splittrade vi på oss då dom flesta gick och shoppade medan andra satt sig för att spela schack och äta godis.
Flyget därifrån var även det försenat, men när vi kom ombord så blev det försenat ännu mer pga något tekniskt fel. Tre timmar efter avsatt tid så var vi äntligen på väg till Moldavien igen.
En timme senare så har vi landat på Moldavisk mark och hämtar väskorna, där vi upptäcker att nån gång under resan har en av väskorna gått sönder, ett hjul har försvunnit. När vi sedan kommer till hotellet så skulle de tre tjejerna som är med få ett tre rum att sova i, men då har det blivit något misstag och alla tre rum var upptagna under denna natt.
De blev  skickade till olika rum, men alla hade bara sängplatser för två personer. Till slut blev problemet löst  och alla fick go o sova i varsinna sängar vid ungefär 03.00.
En intressant resa hit som nu är avklarad, och nu njuter vi av den korta tid vi har här.

Varma hälsningar från Chisinau!

image

image

image

image

Share
Category: Nyheter
Comments are disabled